註冊 登錄
HKCC 電玩動漫 返回首頁

fcng的個人空間 http://hacken.cc/bbs/?961079 [收藏] [複製] [分享] [RSS]

統計信息

已有 8222 人來訪過

• 離開三年後回來 真的變了很多 這......和我 回復
  • 我的積分和熱心...... 回復
  • 不太習慣的hkcc介面...... 回復
  • 原來係旅行d相容量太大 回復
  • 相片上傳不能...... 回復
  • 仲有人記得我嗎....? 回復
  • 勝利.....到手了! 回復
  • 我能贏嗎? 回復
  • 時機正好!上吧! 回復
  • 原來絕地反擊真係要比人迫到絕地先得架...... 回復
  • 雖然每次都咁問自己,但每次的答案都係"不可放棄" 回復
  • 每次派測驗卷後既心情都一樣:我還可繼續下去嗎? 回復
  • 成家去曬北京旅行.....剩番我同最惡頂個家姐..... 回復
  • 叁式意外地脆弱.... 回復
  • 祝各位新年快樂~~ 回復
  • 生日1994 年 1 月 9 日

查看全部個人資料

現在還沒有動態

久違了.... 2013-01-11
大家好 都不知有多 過去了 我已經考上了大學 作為一個大學生已有半年了..... 好多以前一起在HKCC吹水的朋友都不在了 很多東西都改變了..... 但現在...我 ...
(356)次閱讀|(0)個評論
唉...真係... 2012-01-12
都有好耐冇係呢度打日誌了 大家好嗎? 仲記得我嗎? 眼見hkcc既人流月黎月少真係冇咩動力 今日打d咩..? 今次吾關小強飛蛾事了- - 主要都係講一講我呢排既事啦 ...
(729)次閱讀|(1)個評論
大戰飛蟻 2011-05-22
話說今朝落好大雨 我起身時已係紅色暴雨 雖然這場雨好似冇咩野咁 但到了晚上就出事了...... 大約7點左右 我聽呀媽講話外邊有好多飛蟻 因為佢地多數係落時後 ...
(723)次閱讀|(2)個評論
中午記趣(其實都吾係好有趣.........) 2011-01-11
話說今日中午我去左一間店舖買飯 買完就去一個廣場食 我見到戈到有一群狗(大約12隻左右)同3個人(應該係主人)玩 d狗係度同佢地跑黎跑去 我就係度食個 ...
(735)次閱讀|(4)個評論
超破壞兵器 2010-10-18
近排我家引入了一種強力兵器---------------蟑螂屋 用黎對付我以前講過我家中非常多既蟑螂 原因係用黏力將為食物而走進去既蟑螂動彈不得 由於係上星 ...
(780)次閱讀|(5)個評論
近況 2010-10-01
好耐都冇打日誌,.近排都好忙 可能係升左班的關係,d事都排得好密 先剛剛10月就差吾多日日都有測驗 是精英班的關係嗎? 而加搞到每日連上網都吾知上吾 ...
(686)次閱讀|(1)個評論

查看更多

你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

楊承曄 2013-6-1 14:26:25
fcng: 生日快樂
謝謝,3Q
ccf22222 2013-2-10 13:06:34
fcng
祝你新年快樂
心想事成
身體健康
事事順境
恭喜發財
ccf22222 2012-1-23 20:10:15
晚安
身體健康
心想事成
事事順境
ccf22222 2012-1-4 23:41:52
fcng: 你說得對
但我呢排都冇咩上hkcc
主要去左qooza打blog
所以呢到先咁耐冇更新......
不緊要
你有時間便更新可以
不用急住回我
ccf22222 2012-1-4 22:58:47
fcng: 點會...
昆蟲呢d野係打極都有
搞到我都冇咩動力去打了
打死一隻後見到十隻既感覺如何....?
就好似我個icon咁我已被打爆了....
果然是一場十分困難的戰鬥
對方接近無限兵力
你人單力溥
只好說找d滅蟲藥或粉
對付牠們
ccf22222 2011-12-29 20:13:50
晚安
看來你已經勝利了
ccf22222 2011-9-12 18:25:41
晚安
祝你中秋節快樂
ccf22222 2011-8-16 23:21:02
我是貓貓
笨蛋之空 2011-8-16 01:40:11
fcng: 係咩-,-
是但啦.....
總知係生日就得啦
好啦
算你有祝我生日快樂
那就算了
還是謝謝你啦
笨蛋之空 2011-8-14 17:41:03
fcng: 狗熊生日快樂~
我又不是狗熊
F666666 2011-8-13 00:13:14
我先係狗熊呀~
老闆
呢個名冇人用 2011-6-27 23:50:12
fcng: 呢排一直都冇咩時間上網....
搞到連msn時間都吾多....
所以都冇見m群d人一排了....
但都要百忙中抽空講聲生日快樂的!
多謝啊...
Yuki0120 2011-5-27 18:39:54
fcng: 又冇見你一排啦
第二年同你講聲生日快樂~
多謝你呀~~~仲記[email protected]@
墓月 2011-5-20 20:32:19
fcng: 好耐冇見~
雖然冇見咁耐.但都吾會忘記生日這些重要日子
生日快樂=]
多謝~
ccf22222 2011-4-10 01:18:57
晚安
我好耐無來搞事
ccf22222 2011-4-3 23:50:08
查看全部

手機版|使用條款|私隱聲明|Archiver|HKCC 電玩動漫   

GMT+8, 2018-12-13 10:29 , Processed in 0.036069 second(s), 15 queries , Apc On.

Management : HKCC Team

© 2005-2012 hacken.cc All rights reserved. 使用或瀏覽本網站任何功能及內容,請先閱讀使用條款。