註冊 登錄
HKCC 電玩動漫 返回首頁

菇東的個人空間 http://hacken.cc/bbs/?824405 [收藏] [複製] [分享] [RSS]

統計信息

已有 47840 人來訪過

• 釣魚台係中國嫁!!! 回復
  • 返學已經好辛苦, 仲要做埋兼職... 真係攞命呀~!!! 回復
  •  回復
  • 返學已經好辛苦,仲要做埋兼職 真係攞命呀~!!! 回復
  • 發燒+喉嚨痛~真係好辛苦架!!! 回復
  • 呢排搵暑期工做,好忙~ 回復
  • 請加入文字會社 回復
  • 搜羅CG圖片中 回復
  •  回復
  • 搜羅並精選靚圖中~!!! 回復
  • 真實姓名lau555777
  • 生日1991 年 7 月 31 日
  • 出生地廣東 廣州
  • 居住地香港 九龍

查看全部個人資料

現在還沒有動態

禁錯制~ 2009-06-12
個fd岩岩add我,叫我SEND之前係長洲影既信比佢~ 點知拉圖既時候禁錯制,DEL晒係渡假屋同睇日出既圖~ 依家得番係沙灘影既,仲要係拍得唔令既tim~ 唉~!! ...
(3341)次閱讀|(0)個評論
濕透了~ 2009-06-12
尋日係旺角行番屋企旺角,行行下落大雨,好彩有帶把縮骨傘。 點知行行吓有架小巴開得勁快,馬路D水濺晒上黎。反應唔切,搞到全身濕晒~ 最後連傘都唔 ...
(712)次閱讀|(1)個評論
什麼是OS娘? 2009-06-10
今日有個FD問我有無OS娘既圖~ 我問佢係咩黎? 佢話唔知點講比我聽~ 我都一頭霧水~
(827)次閱讀|(4)個評論
~切勿回頭~ 2009-06-10
          以前在馬來西亞有一對年輕夫婦,他們帶著些許現金去雲頂高原玩。說也奇怪,男的一開始手風很順, ...
(749)次閱讀|(2)個評論
發生咩事? 2009-06-10
今日開機仲好好地~ 用左一陣,發覺愈load愈慢~ 開個網都load勁耐~ 究竟發生咩事?  
(723)次閱讀|(4)個評論
無左1/3MB~ 2009-06-09
開左幾本相冊就已經用左38.6MB~ 再上傳都唔知仲有無位~ 唔升級上限就+唔到~ 睇黎要加油先得~  
(647)次閱讀|(3)個評論

查看更多

你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

kakashi28 2010-4-5 20:30:37
好久沒見
kakashi28 2010-1-1 13:19:53
happy new year
kakashi28 2009-11-24 20:54:07
zzz
fcng 2009-11-20 21:49:06
你好!
你可吾可以做我好友?
kakashi28 2009-11-13 17:14:27
hi
kakashi28 2009-11-10 21:47:22
多多指教
RiskyDinG 2009-10-11 20:21:43
初次拜訪
菇東 2009-10-5 22:05:34
最近好忙~
再加上空間無容量上傳更多圖~
真係好可惜~!!!
呢個名冇人用 2009-10-5 19:42:01
初次拜訪~多多指教

好多圖wo...偷一偷先(((((((((((((((拖
king215 2009-9-23 00:09:55
初次拜訪~多多指教
月尾晚上的黑影 2009-9-22 17:28:25
初次拜訪
純水 2009-9-8 18:56:51
初次拜訪
muse.ting 2009-6-8 19:32:24
哇~~~~你有好多k-on圖呀........! \ ( o  w  o  ) /
菇東 2009-6-8 13:41:15
咩都搵下咁lo~
阿文 2009-6-8 13:39:06
你搵緊咩圖呀?
阿文 2009-6-7 14:07:36
你好!
查看全部

手機版|使用條款|私隱聲明|Archiver|HKCC 電玩動漫   

GMT+8, 2019-10-15 04:08 , Processed in 0.041306 second(s), 15 queries , Apc On.

Management : HKCC Team

© 2005-2012 hacken.cc All rights reserved. 使用或瀏覽本網站任何功能及內容,請先閱讀使用條款。