註冊 登錄
HKCC 電玩動漫 返回首頁

piu13321332的個人空間 http://hacken.cc/bbs/?19583 [收藏] [複製] [分享] [RSS]

統計信息

已有 2511 人來訪過

現在還沒有相冊

現在還沒有記錄

• 性別保密
  • 生日
  • 居住地香港 香港

查看全部個人資料

現在還沒有動態

現在還沒有日誌

你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

ttwwka 2014-3-17 01:17:24
CHING,有冇 PS鬼魂力量3愛与邪惡Spectral Force Lovely
追左好多 POST都搵唔到,冒昧睇睇你有冇收藏 THANKS
MARK1025 2012-9-29 09:12:56
http://www.hacken.cc/bbs/thread-321863-1-1.html 經典推介★CPS2★~CAPCOM~182隻街機遊戲大全合集~可聯機傻瓜包
載點8死黨了 可以補一下嗎
sharon1970 2012-7-9 08:43:31
i want to hermie hopperhead i
asdasd0102 2010-4-16 17:21:23
請問有冇ps既龍騎士4 for psp?唔該
kakashi28 2009-12-4 22:06:03
可吾可以做我好友
乂小雄乂 2009-9-27 12:13:41
Hunter x Hunter - Ubawareta Aura Stone
有冇未轉psp既下載點呀? 我搵左好耐 好多網都死哂link
可以幫幫我嗎? 謝謝!
ymkyee0405 2009-8-10 04:47:14
求你比隻新世代決戰同埋絕地風暴既新link比我
之前果隻新世代決戰隻link 入面隻game 都唔係新世代決戰既  請換條新link 放上黎thx
絕地風暴你放上黎果個post 隻link係過左期.... 請放新link 上黎thx 急......
qoo9639632000 2009-5-12 17:24:02
請問 犬夜叉戰國伽合战 有這檔案嗎? 謝謝~
woman12345 2009-5-3 23:56:06
樓主...你隻超級特撮大戰 2001 Taisen 2001玩唔到既...我好想玩..求求你幫幫手~
ant0318 2009-3-30 17:43:32
請問CPS2加密檔案密碼多少..盼望告知..謝謝
newblackman 2009-2-3 20:50:56
你果d PBP檔可唔可以轉番iso 同bin檔ga 我冇psp但有ps模擬器
exesilly 2009-1-29 00:48:07
halo 我好耐之前玩過果隻炸彈人賽跑 可唔可以教我點樣可以整到呀? thx 十萬個感謝 我真係真係好想玩 [email protected] 依個係我個msn 一係俾你果個我都得咖-3- thx thx thx x1000000
0078i 2009-1-11 22:48:29
請問我3.71 M33 , 放入PSP/GAME 但玩唔到? MAME摸擬器
z615z615 2008-10-26 17:37:03
免分重測重發第8彈7~3D射擊遊戲~( 超時空要塞VFX2)~日版~附圖已轉好 大大你發的這個遊戲,我把她轉回PS. 可是映像檔有問題我玩到最後幾關就跳不過去了 畫面一片漆黑.....(我有發短訊息給大大). 是否可以請大大上傳原來的PS映像檔. 我來檢查可不可以玩就好. 在下非常喜歡這款遊戲希望大大可以諒解且協助. 在下感激不盡. Orz
laukalok 2008-10-14 00:23:33
請問你放既街機個密碼係咩
SonicEX 2008-10-5 09:38:52
請問你有冇以經轉了psp的ps數碼暴龍CARD GAME的日文版呢?? 因為你放的是英文版 我又唔識英文,所以請你放日文版的下載點。 唔該你!!
查看全部

手機版|使用條款|私隱聲明|Archiver|HKCC 電玩動漫   

GMT+8, 2019-12-9 12:36 , Processed in 2.687279 second(s), 15 queries , Apc On.

Management : HKCC Team

© 2005-2012 hacken.cc All rights reserved. 使用或瀏覽本網站任何功能及內容,請先閱讀使用條款。